Suntem aici să îți facem munca mai ușoară și mai productivă

Despre tine

(Required)

Cum te putem contacta?

Ne-ar plăcea să discutăm cu tine. Cum putem lua legătura?

Ne poți oferi mai multe detalii

Vrem să aflăm mai multe despre tine și compania ta astfel încât să putem să venim cu cea mai bună soluție. Tot aici lasă-ne și întrebările tale.
Email

contact@agileworkflow.eu

Telefon

+40 726 717 472

Vizitează-ne

str. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bl. C7, et. 5, ap. 502-503, cod postal 500090, Brașov

Întrebări frecvente despre ERP Soft One

Un sistem ERP este un ansamblu de soluții software care facilitează gestionarea resurselor și proceselor de afaceri într-o companie. Prin intermediul acestui sistem, resursele companiei pot fi utilizate în mod eficient. Sistemele ERP sunt integrate și se bazează pe managementul centralizat al datelor.

Aceste sisteme integrate promovează o abordare unitară a proceselor și a fluxurilor de lucru între angajați, facilitând colaborarea între departamente. Un sistem ERP puternic și adecvat oferă managementului o imagine constantă asupra evoluției companiei și instrumente pentru a spori competitivitatea în domeniul său de activitate. Printre avantajele unui sistem ERP se numără:

 • Asigurarea calității ridicate a datelor, eliminând redundanța și inconsistentele.
 • Economii de costuri datorate automatizării livrărilor.
 • Reducerea timpilor de implementare a proceselor.
 • Optimizarea fluxurilor de informații în cadrul companiei.
 • Eliminarea obstacolelor interdepartamentale.

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) aduce numeroase beneficii unei afaceri, printre care se numără:

 1. Eficiență operațională: Un ERP integrează și optimizează procesele de afaceri, reducând redundanța și simplificând fluxurile de lucru. Acest lucru duce la o eficiență crescută în întreaga organizație.

 2. Controlul mai bun al costurilor: Prin monitorizarea și gestionarea eficientă a resurselor, un ERP poate contribui la reducerea costurilor și la identificarea și eliminarea pierderilor de eficiență.

 3. Luarea deciziilor mai bine informate: Sistemele ERP oferă acces la date în timp real și la rapoarte detaliate, permițând managementului să ia decizii mai bine informate și să răspundă rapid schimbărilor din piață.

 4. Creșterea productivității: Automatizarea proceselor repetitive și gestionarea eficientă a resurselor pot îmbunătăți productivitatea angajaților și pot reduce timpul necesar pentru finalizarea sarcinilor.

 5. Îmbunătățirea relațiilor cu clienții: Prin integrarea modulelor CRM (Customer Relationship Management), un ERP poate ajuta la gestionarea mai eficientă a relațiilor cu clienții, oferind o imagine completă și actualizată a interacțiunilor cu aceștia.

 6. Adaptabilitate la schimbare: Un sistem ERP flexibil și scalabil poate să se adapteze nevoilor și schimbărilor în cadrul afacerii, permițându-i să rămână competitivă într-un mediu în continuă schimbare.

Soft1 Cloud ERP este o soluție completă pentru afaceri, integrându-se în noua generație de software de business și susținând operațiunile companiilor moderne. Beneficiile sale includ automatizarea proceselor pentru adaptarea rapidă la schimbările pieței, posibilitatea de a exploata resursele fără restricții geografice sau temporale și fluxuri de informații automate cu furnizorii, clienții și partenerii.

Utilizând cele mai avansate servicii și soluții în Cloud, Soft1 Cloud ERP se bazează pe platforma Windows Azure, oferind un nivel maxim de disponibilitate și securitate. Disponibilă prin abonament, soluția elimină necesitatea unor investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau echipamente hardware.

 1. Parteneriat pe termen lung: Ne angajăm să fim partenerii dvs. pe termen lung, oferindu-vă sprijin și asistență în implementarea și utilizarea soluțiilor SoftOne.

 2. Garanția suportului pentru dezvoltare: Beneficiați de suportul nostru continuu pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a maximiza utilizarea soluțiilor SoftOne în conformitate cu nevoile dvs.

 3. Soluții personalizate: Abordăm fiecare colaborare cu atenție și oferim soluții personalizate, adaptate specific nevoilor și cerințelor dvs. de afaceri.

 4. Metodologie proprie de implementare: Avem o metodologie proprie de implementare, care asigură o integrare eficientă și o tranziție lină către soluțiile SoftOne.

 5. Portofoliu complet de soluții software: Oferim un portofoliu complet de soluții software, inclusiv consultanță pentru maparea proceselor, pentru a vă ajuta să vă optimizați operațiunile.

 6. Cunoștințe de business din diverse industrii: Avem o echipă cu cunoștințe extinse din diverse industrii, care vă pot oferi expertiză și consultanță în implementarea soluțiilor SoftOne în mediul dvs. specific.

 7. Sistem de suport dedicat: Puteți conta pe un sistem de suport dedicat din partea noastră, care vă va asista în rezolvarea problemelor și în optimizarea utilizării soluțiilor SoftOne.

Colaborând cu noi, veți beneficia de o echipă dedicată și de resursele necesare pentru a vă dezvolta afacerea și a obține succesul dorit.

Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. SoftOne folosește criptare de nivel înalt și multiple niveluri de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor tale.

Investește acum într-un soft ERP și beneficiezi de:

 1. Eficiență maximă: Automatizarea proceselor și centralizarea datelor optimizează fluxurile de lucru și facilitează luarea deciziilor.

 2. Fiabilitate și accesibilitate: Date precise și disponibile rapid, reducând riscul de erori umane și simplificând gestionarea informațiilor.

 3. Coordonare îmbunătățită: Colaborare eficientă între departamente și acces la informații actualizate în timp real.

 4. Planificare strategică: Acces facil la informații critice pentru estimări precise și adaptare rapidă la schimbările pieței.

 5. Raportare și audit simplificate: Procese mai rapide și mai precise, reducând timpul și efortul necesar pentru raportare și audit.

 6. Flexibilitate și scalabilitate: Adăugare ușoară de funcționalități noi pe măsură ce afacerea evoluează.

 7. Prevenirea pierderilor: Identificare rapidă a pierderilor și implementare eficientă a măsurilor corective.

 8. Eficientizare operațională: Monitorizare constantă a performanței operaționale și optimizare a procedurilor.

 9. Satisfacția clienților: Livrare la timp și servicii de calitate pentru o relație mai bună cu clienții.

 10. Competitivitate sporită: Reacție rapidă la schimbările pieței și adaptare la cerințele competitive.

Întrebări frecvente despre Work OS monday.com

monday.com este un sistem de lucru versatil care permite echipelor să organizeze, să structureze și să eficientizeze toate programele, proiectele și procesele cu încredere. Prin intermediul monday.com, poți utiliza module de construcții – cum ar fi tablouri, vizualizări, diagrame, automatizări și integrări – pentru a crea aplicații de flux de lucru personalizate pentru a derula procese, proiecte și munca de zi cu zi.
monday.com este cel mai versatil software de gestionare a proiectelor pe care îl poți găsi pe piață. Poți utiliza platforma pentru a-ți gestiona toate proiectele și, de asemenea, o poți folosi ca un CRM, pentru a gestiona campaniile publicitare, pentru a urmări bug-urile și pentru a gestiona producția video. Am constatat că echipele îl folosesc pentru aproape orice: de la profesori care își planifică lecțiile până la ingineri care construiesc avioane.

monday.com îți permite să integrezii fără probleme toate instrumentele tale preferate. Poți agrega date din mai multe aplicații în monday.com și centraliza toată activitatea echipei tale într-un singur loc. Unele integrări notabile includ Slack, Google Suite, Mailchimp, Zoom, Salesforce, Microsoft Teams, Excel și multe altele.

Citește mai multe despre integrări aici: https://monday.com/integrations

Da, monday.com este o platformă flexibilă care se potrivește pentru profesioniști din toate domeniile: de la marketing și vânzări până la dezvoltare software și HR.
Perioada de testare de 14 zile îți oferă acces la toate funcționalitățile, astfel încât să poți experimenta la maxim cu platforma. Nu e necesară o cartelă de credit pentru a începe.
Da, monday.com oferă opțiuni simple de import al datelor și integrații cu alte instrumente comune, facilitând tranziția.
Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. Monday.com folosește criptare de nivel înalt și multiple niveluri de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor tale.
Cu ajutorul diverselor sale funcționalități, precum task management, tablouri de bord personalizabile și automatizări, monday.com te ajută să te concentrezi pe ce e important.
Da, avem un serviciu de suport dedicat disponibil 24/7 pentru a te ajuta cu orice întrebări sau probleme ai avea.
Nu există contracte pe termen lung, poți să anulezi oricând. Dacă decizi să rămâi cu noi după perioada de testare, poți alege planul care ți se potrivește cel mai bine.
Poți utiliza propriile panouri ca șabloane din contul tău monday.com. Există o serie de șabloane din care poți alege, precum și să îți personalizezi propriile șabloane!

Tablourile de bord sunt aici pentru a facilita fluxul de lucru și pentru a te asigura că ești la curent cu ceea ce se întâmplă în mai multe tablouri. Realizează rezumate, rapoarte și obține o vedere la nivel înalt a tot ceea ce este important pentru tine. Selectează și organizează grupuri din mai multe panouri într-un singur tablou de bord. Centralizează-ți datele într-un singur spațiu de lucru și utilizează widgeturile noastre pentru a avea toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie într-o singură afișare.

Poți să-ți integrezi emailul cu monday.com! Transformă orice e-mail din contul tău Google sau Outlook în elemente de acțiune, pentru a-i menține pe toți aliniați!
Da, monday.com suportă automatizări. Automatizările sunt combinații de declanșatoare și acțiuni, în care le customizezi pentru a se potrivi exact nevoilor tale. Să parcurgem un exemplu simplu: când {status} este {ceva}, {notificare} {cineva} {în fiecare perioadă de timp}.
monday.com se angajează să ofere o platformă accesibilă și stabilă, fără întreruperi majore de funcționare.

contact agile workflow