Întrebări frecvente

monday.com nu e doar o altă platformă de management al proiectelor, e motorul care îți pune afacerea în mișcare.

monday.com este un sistem de lucru versatil care permite echipelor să organizeze, să structureze și să eficientizeze toate programele, proiectele și procesele cu încredere. Prin intermediul monday.com, poți utiliza module de construcții – cum ar fi tablouri, vizualizări, diagrame, automatizări și integrări – pentru a crea aplicații de flux de lucru personalizate pentru a derula procese, proiecte și munca de zi cu zi.
monday.com este cel mai versatil software de gestionare a proiectelor pe care îl poți găsi pe piață. Poți utiliza platforma pentru a-ți gestiona toate proiectele și, de asemenea, o poți folosi ca un CRM, pentru a gestiona campaniile publicitare, pentru a urmări bug-urile și pentru a gestiona producția video. Am constatat că echipele îl folosesc pentru aproape orice: de la profesori care își planifică lecțiile până la ingineri care construiesc avioane.

monday.com îți permite să integrezii fără probleme toate instrumentele tale preferate. Poți agrega date din mai multe aplicații în monday.com și centraliza toată activitatea echipei tale într-un singur loc. Unele integrări notabile includ Slack, Google Suite, Mailchimp, Zoom, Salesforce, Microsoft Teams, Excel și multe altele.

Citește mai multe despre integrări aici: https://monday.com/integrations

Da, monday.com este o platformă flexibilă care se potrivește pentru profesioniști din toate domeniile: de la marketing și vânzări până la dezvoltare software și HR.
Perioada de testare de 14 zile îți oferă acces la toate funcționalitățile, astfel încât să poți experimenta la maxim cu platforma. Nu e necesară o cartelă de credit pentru a începe.
Da, monday.com oferă opțiuni simple de import al datelor și integrații cu alte instrumente comune, facilitând tranziția.
Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. Monday.com folosește criptare de nivel înalt și multiple niveluri de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor tale.
Cu ajutorul diverselor sale funcționalități, precum task management, tablouri de bord personalizabile și automatizări, monday.com te ajută să te concentrezi pe ce e important.
Da, avem un serviciu de suport dedicat disponibil 24/7 pentru a te ajuta cu orice întrebări sau probleme ai avea.
Nu există contracte pe termen lung, poți să anulezi oricând. Dacă decizi să rămâi cu noi după perioada de testare, poți alege planul care ți se potrivește cel mai bine.
Poți utiliza propriile panouri ca șabloane din contul tău monday.com. Există o serie de șabloane din care poți alege, precum și să îți personalizezi propriile șabloane!

Tablourile de bord sunt aici pentru a facilita fluxul de lucru și pentru a te asigura că ești la curent cu ceea ce se întâmplă în mai multe tablouri. Realizează rezumate, rapoarte și obține o vedere la nivel înalt a tot ceea ce este important pentru tine. Selectează și organizează grupuri din mai multe panouri într-un singur tablou de bord. Centralizează-ți datele într-un singur spațiu de lucru și utilizează widgeturile noastre pentru a avea toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie într-o singură afișare.

Poți să-ți integrezi emailul cu monday.com! Transformă orice e-mail din contul tău Google sau Outlook în elemente de acțiune, pentru a-i menține pe toți aliniați!
Da, monday.com suportă automatizări. Automatizările sunt combinații de declanșatoare și acțiuni, în care le customizezi pentru a se potrivi exact nevoilor tale. Să parcurgem un exemplu simplu: când {status} este {ceva}, {notificare} {cineva} {în fiecare perioadă de timp}.
monday.com se angajează să ofere o platformă accesibilă și stabilă, fără întreruperi majore de funcționare.

Cu o interfață intuitivă și personalizabilă, îți oferă controlul complet asupra task-urilor, proiectelor și echipelor.

Beneficiile?

Eficiență crescută, comunicare fluidă și decizii bazate pe date, nu pe intuiție.

Începe să-ți transformi Lunea în cea mai productivă zi a săptămânii!