SoftOne & Agile Workflow

Dezvoltă-ți afacerea cu una dintre cele mai puternice soluții ERP de pe piață, Soft1 Cloud ERP

Agile Workflow și SoftOne România, colaborare strategică
pentru integrarea soluțiilor ERP

+32.000 companii utilizează aplicațiile SoftOne

Soft1 ERP este soluția optimă pentru afacerea ta. Intuitivă și scalabilă, acoperă toate procesele de business. Soft1 ERP oferă flexibilitate, securitate și personalizare pentru nevoile tale.

Play Video

Avantajele și beneficiile soluției

Soft1 ERP

 

 • Disponibilitate în variantele de achiziție și cloud, util pentru clienții fără departament IT sau buget dedicat pentru un ERP.
 • Fără necesitatea achiziției și întreținerii tehnice costisitoare, oferindu-vă aceleași rezultate.
 • Soluție internațională, cu know-how extins în afara României, aducând beneficii semnificative.
 • Posibilitatea angajaților de a lucra de la distanță, inclusiv din hub-uri.
 
 • Integrarea “All-In-One” a tuturor sectoarelor de business dintr-o companie.
 • Stocarea în cloud oferă beneficii multiple, inclusiv eficientizarea timpului și implicit a costurilor.
 • Simplificarea procesului de implementare: cu Soft1 Cloud ERP, serviciile sunt gata de utilizare în doar câteva minute, eliminând complexitatea proiectelor de durată.
 

Agile Workflow. Soluții integrate pentru afacerea ta!

Solicită un AUDIT GRATUIT și vom găsi împreună soluțiile potrivite pentru FLUXUL TĂU de business.

 


Valorile după care ne ghidăm

Eficiență

Timpul tău e prețios; noi îl valorizăm.

Inovație

Ne angajăm să îți oferim soluții tehnologice de ultimă oră.

Integritate

Transparență totală, fără surprize.

Responsabilitate socială

Contribuim la o Românie mai digitală și mai sustenabilă.

Focalizare pe client

Tu ești în centrul deciziilor noastre.

Întrebări frecvente despre ERP SoftOne

Un sistem ERP este un ansamblu de soluții software care facilitează gestionarea resurselor și proceselor de afaceri într-o companie. Prin intermediul acestui sistem, resursele companiei pot fi utilizate în mod eficient. Sistemele ERP sunt integrate și se bazează pe managementul centralizat al datelor.

Aceste sisteme integrate promovează o abordare unitară a proceselor și a fluxurilor de lucru între angajați, facilitând colaborarea între departamente. Un sistem ERP puternic și adecvat oferă managementului o imagine constantă asupra evoluției companiei și instrumente pentru a spori competitivitatea în domeniul său de activitate. Printre avantajele unui sistem ERP se numără:

 • Asigurarea calității ridicate a datelor, eliminând redundanța și inconsistentele.
 • Economii de costuri datorate automatizării livrărilor.
 • Reducerea timpilor de implementare a proceselor.
 • Optimizarea fluxurilor de informații în cadrul companiei.
 • Eliminarea obstacolelor interdepartamentale.

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) aduce numeroase beneficii unei afaceri, printre care se numără:

 1. Eficiență operațională: Un ERP integrează și optimizează procesele de afaceri, reducând redundanța și simplificând fluxurile de lucru. Acest lucru duce la o eficiență crescută în întreaga organizație.

 2. Controlul mai bun al costurilor: Prin monitorizarea și gestionarea eficientă a resurselor, un ERP poate contribui la reducerea costurilor și la identificarea și eliminarea pierderilor de eficiență.

 3. Luarea deciziilor mai bine informate: Sistemele ERP oferă acces la date în timp real și la rapoarte detaliate, permițând managementului să ia decizii mai bine informate și să răspundă rapid schimbărilor din piață.

 4. Creșterea productivității: Automatizarea proceselor repetitive și gestionarea eficientă a resurselor pot îmbunătăți productivitatea angajaților și pot reduce timpul necesar pentru finalizarea sarcinilor.

 5. Îmbunătățirea relațiilor cu clienții: Prin integrarea modulelor CRM (Customer Relationship Management), un ERP poate ajuta la gestionarea mai eficientă a relațiilor cu clienții, oferind o imagine completă și actualizată a interacțiunilor cu aceștia.

 6. Adaptabilitate la schimbare: Un sistem ERP flexibil și scalabil poate să se adapteze nevoilor și schimbărilor în cadrul afacerii, permițându-i să rămână competitivă într-un mediu în continuă schimbare.

Soft1 Cloud ERP este o soluție completă pentru afaceri, integrându-se în noua generație de software de business și susținând operațiunile companiilor moderne. Beneficiile sale includ automatizarea proceselor pentru adaptarea rapidă la schimbările pieței, posibilitatea de a exploata resursele fără restricții geografice sau temporale și fluxuri de informații automate cu furnizorii, clienții și partenerii.

Utilizând cele mai avansate servicii și soluții în Cloud, Soft1 Cloud ERP se bazează pe platforma Windows Azure, oferind un nivel maxim de disponibilitate și securitate. Disponibilă prin abonament, soluția elimină necesitatea unor investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau echipamente hardware.

 1. Parteneriat pe termen lung: Ne angajăm să fim partenerii dvs. pe termen lung, oferindu-vă sprijin și asistență în implementarea și utilizarea soluțiilor SoftOne.

 2. Garanția suportului pentru dezvoltare: Beneficiați de suportul nostru continuu pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a maximiza utilizarea soluțiilor SoftOne în conformitate cu nevoile dvs.

 3. Soluții personalizate: Abordăm fiecare colaborare cu atenție și oferim soluții personalizate, adaptate specific nevoilor și cerințelor dvs. de afaceri.

 4. Metodologie proprie de implementare: Avem o metodologie proprie de implementare, care asigură o integrare eficientă și o tranziție lină către soluțiile SoftOne.

 5. Portofoliu complet de soluții software: Oferim un portofoliu complet de soluții software, inclusiv consultanță pentru maparea proceselor, pentru a vă ajuta să vă optimizați operațiunile.

 6. Cunoștințe de business din diverse industrii: Avem o echipă cu cunoștințe extinse din diverse industrii, care vă pot oferi expertiză și consultanță în implementarea soluțiilor SoftOne în mediul dvs. specific.

 7. Sistem de suport dedicat: Puteți conta pe un sistem de suport dedicat din partea noastră, care vă va asista în rezolvarea problemelor și în optimizarea utilizării soluțiilor SoftOne.

Colaborând cu noi, veți beneficia de o echipă dedicată și de resursele necesare pentru a vă dezvolta afacerea și a obține succesul dorit.

Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. SoftOne folosește criptare de nivel înalt și multiple niveluri de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor tale.

Investește acum într-un soft ERP și beneficiezi de:

 1. Eficiență maximă: Automatizarea proceselor și centralizarea datelor optimizează fluxurile de lucru și facilitează luarea deciziilor.

 2. Fiabilitate și accesibilitate: Date precise și disponibile rapid, reducând riscul de erori umane și simplificând gestionarea informațiilor.

 3. Coordonare îmbunătățită: Colaborare eficientă între departamente și acces la informații actualizate în timp real.

 4. Planificare strategică: Acces facil la informații critice pentru estimări precise și adaptare rapidă la schimbările pieței.

 5. Raportare și audit simplificate: Procese mai rapide și mai precise, reducând timpul și efortul necesar pentru raportare și audit.

 6. Flexibilitate și scalabilitate: Adăugare ușoară de funcționalități noi pe măsură ce afacerea evoluează.

 7. Prevenirea pierderilor: Identificare rapidă a pierderilor și implementare eficientă a măsurilor corective.

 8. Eficientizare operațională: Monitorizare constantă a performanței operaționale și optimizare a procedurilor.

 9. Satisfacția clienților: Livrare la timp și servicii de calitate pentru o relație mai bună cu clienții.

 10. Competitivitate sporită: Reacție rapidă la schimbările pieței și adaptare la cerințele competitive.

Hai să ne cunoaștem!

Email

contact@agileworkflow.eu

Telefon

+40 726 717 472

Vizitează-ne

str. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bl. C7, et. 5, ap. 502-503, cod postal 500090, Brașov